00937naa#a2200205#i#4500001001500000005001700015011001400032100004100046101000800087102000700095200014700102210010500249215001100354608004500365675021400410700002900624700003000653700003300683856001500716RU\\bibl\8129520241127082845.3##a2308-4057##a20241107b2024####ek#y0rusy0150####ca0#aENG##aRU1#aPhylogenetic identification of microbes from fermented botanicals used in gluten-free composite flour mixeseЖурнальная статья1#aКемеровоcКемеровский государственный университетd2024##a11 с.##aЖурнальная статья2local##aХимическая технология. Химическая промышленность. Пищевая промышленность. Металлургия. Родственные отрасли. 66zENG#1aOleghegPeace Omoikhudu #1aAkharaiyigFred Coolborn #1aEhis-EriakhagChioma Bertha 4#ajsocnet.ru