00960naa#a2200229#i#4500001001500000005001700015011001400032100004100046101000800087102000700095200017600102210010500278215001100383608004500394675014500439700002900584700002600613700002200639700002700661700002700688856001500715RU\\bibl\3321220241123105449.6##a2308-4057##a20191031b2019####ek#y0rusy0150####ca0#aENG##aRU1#aComparative evaluation of approaches to modelling kinetics of microbial thermal death as in the case of Alicyclobacillus acidoterrestriseЖурнальная статья1#aКемеровоcКемеровский государственный университетd2019##a15 с.##aЖурнальная статья2local##aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66zENG#1aKondratenkogVladimir V.#1aLevshenkogMikhail T.#1aPetrovgAndrey N.#1aPozdnyakovagTamara A.#1aTrishkanevagMarina V.4#ajsocnet.ru