LDR 00887naa#a2200229#i#450# 001 EN\\bibl\84863 005 20241125222453.1 011 ## _a2074-9414 100 ## _a20240703b2024####ek#y0engy0150####ca 101 0# _aRUS 102 ## _aRU 200 1# _aHistological Studies of Sous Vide Beef Based on Best Practices in Meat Quality Formation _eJournal article 210 1# _aKemerovo _cKemerovo State University _d2024 215 ## _a15 с. 608 ## _aJournal article _2local 675 ## _aХимическая технология. Химическая промышленность. Пищевая промышленность. Металлургия. Родственные отрасли. 66 _zRUS 700 #1 _aKoksharov _gArkadiy A. 700 #1 _aMayurnikova _gLarisa A. 700 #1 _aPlastun _gAnna Denisovna 700 #1 _aDavydenko _gNataliia I. 700 #1 _aKrapiva _gTatyana V. 856 4# _ajsocnet.ru _u