LDR 00861naa#a2200193#i#450# 001 EN\\bibl\27638 005 20241128123831.4 011 ## _a2074-9414 100 ## _a20130925b2013####ek#y0engy0150####ca 101 0# _aRUS 102 ## _aRU 200 1# _aAPPLICATION OF THE HACCP PRINCIPLES BY DESIGNING THE TECHNOLOGY OF FUNCTIONAL SOUR-MILK PRODUCT WITH THE ADDITION OF GALACTOOLIGOSACCHARIDES PRODUCTION AND WHEY PROTEIN CONCENTRATE _eJournal article 210 1# _aKemerovo _cKemerovo State University _d2013 215 ## _a4 с. 608 ## _aJournal article _2local 675 ## _a. 637.146:005.6 _aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66 _aПрикладные науки. Общие вопросы. 60 _zRUS 700 #1 _aZaharova _gL M 700 #1 _aSherbinina _gYu S 856 4# _ajsocnet.ru _u