00838naa#a2200205#i#4500001001500000005001700015011001400032100004100046101000800087102000700095200012300102210004600225215001000271608002700281675023100308700002400539700003100563700002300594856001500617EN\\bibl\2728020241125052755.1##a2074-9414##a20160407b2016####ek#y0engy0150####ca0#aRUS##aRU1#aAPPLICATION OF THERMAL ANALYSIS METHODS FOR THE COMPOSITION IDENTIFICATION OF EMULSIFIED FAT PRODUCTSeJournal article1#aKemerovocKemerovo State Universityd2016##a5 с.##aJournal article2local##a. 637.146.32;664.346aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66aПрикладные науки. Общие вопросы. 60zRUS#1aBudaninagLarisa N #1aVereshchagingAlexander L #1aBychingNikolay V 4#ajsocnet.ru